UŞAK / MERKEZ - Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulu

MY FUN VOCABULARY LAB E TWINNING PROJESİ

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ AYFER ÖZEL TARAFINDAN 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YÜRÜTÜLEN E TWINNING PROJEMİZDİR.

Projemizde toplamda 10 ortak bulunmakta ve bunlarından ikisini Azerbaycan ' dan katılan ortaklarımız oluşturmaktadır. Okulumuzda projemize 8. sınıf öğrencilerimiz katılmaktadır. Projemizin adı " My Fun Vocabulary Lab ( Benim Eğlenceli Kelime Laboratuvarım) " dır. Projemiz Eylül ayı itibarıyla çalışmalarına başlamış ve halen aktif bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Projemizin amacı öğrencilerimize İngilizce kelime öğrenmeyi daha etkili ve eğlenceli hale getirerek kalıcı öğrenmeyi sağlamaktır. Bu süreçte de öğrencilerimiz birçok web 2.0 araçlarından faydalanarak İngilizce kelimeleri daha eğlenceli ve etkin bir şekilde öğreneceklerdir. Ayrıca, öğrencilerimiz İnternet güvenliği hakkında bilgi edinecek ve projemizde yer alan farklı okullardan arkadaş edinerek sosyalleşeceklerdir.

PROJE TANITIM VİDEOMUZ VE POSTERLERİMİZ

14-01-2021