UŞAK / MERKEZ - Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nı okulumuzda düzenlediğimiz muhteşem bir tören ile kutladık. Törende konuşmalar yapıldı şiirler okundu. Öğrencilerinizin hazırladığı halk oyunları ve danslar sergilendi.Öğrenciler arası yarışmalar yapıldı. Kermes ve hediye çekilişi yapıldı. Bu muhteşem törende görev alan,çalışan, tüm öğretmen ve öğrencilerinize,kermes ve hediye çekilişinde destek olan velilerimize,mahalle esnaflarımıza ve Uşak Belediyesine çok teşekkür ederiz.BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ÇOCUKLAR.

Okulumuzun kıymetli velileri kıymetli paydaşları, Türkiye Büyük millet meclisi'nin kuruluşunun 104 yıl dönümü ve başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün öncelikle Türk çocuklarına ve tüm dünya çocuklarına da armağan ettiği 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını coşkulu katılımlarınızla kutladık çok güzel bir bayram etkinliği gerçekleşmiş oldu. Öğrencilerimizle velilerimizle Mahallelilerimizle hep birlikte çok uzun akşama kadar süren bir bayram etkinliğini hep birlikte gerçekleştirdik. Katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yüzünde gülücükler görmek bizleri Kıvanç ve mutlulukla donatıyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmadan yüzyıllarca başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği bu güzel ülkede böyle güzel bayramlar kutlamayı nasip etsin. Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulu olarak büyük bir aile olduğumuzu bugün tekrar ispat ettik iyi ki varız iyi ki biriz iyi ki beraberiz.

Bayramınız tekrar kutlu olsun..

Mrt

TÜRKİYEMİZİN VE BÜTÜN TÜRK COĞRAFYALARININ NEVRUZ BAYRAMI KUTLU OLSUN.

2024 yılı Nevruz Bayramı kutlamalarını okulumuz bahçesinde tüm öğrencilerimizin öğretmenlerimizin velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Emeği geçen sosyal bilgiler dersi zümre öğretmenlerine tek tek teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ DOLAYISIYLA 6. SINIFLAR ARASI İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF ERSOY KONULU GENEL KÜLTÜR VE BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLEDİK. 102 ÖĞRENCİNİN KATILDIGI YARIŞMADA 6-D SINIFINDAN MERT ALTINKAYA VE 6-E SINIFINDAN BEYZA DOLU 1. OLMUŞLARDIR.ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ESROY'U ANMA GÜNÜ DOLAYISIYLA OKULUMUZDA TÖREN DÜZENLEDİK

Mrt

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığı ile okul sporları kapsamında yapılan yıldız kızlar futsal müsabakalarında Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulu geleneği yine bozmayarak il birinciliğini elde etti. Öğrencilerimizi,antrenörlerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Mrt

1-7 MART DEPREM HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPTIK.TATBİKAT ÖNCESİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ ŞÜKRÜ ŞİMŞEK TÜM ÖĞRENCİLERE DEPREM ANI VE SONRASI YAPILMASI GEREKENLER   İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU.

Mrt

KİTAP OKUYORUM,UŞAK OKUYOR PROJESİ KAPSAMINDA HERGÜN İLK DERSLERİMİZİN İLK 20 DAKİKASI TÜM OKUL KİTAP OKUYORUZ.

Mrt

Uşak Valimiz Sayın Dr. Turan ERGÜN, “Kitap Okuyorum Projesi” ile ilimiz genelinde "Kitap Okuma Seferberliği"ni Başlattı.

Öğrencilerimize düzenli kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan projede öğrenci, öğretmen ve velilerimiz aktif rol alacaklardır.

UŞAK HER GÜN SAAT 20.00-20.30 ARASINDA KİTAP OKUYOR ADLI AYDINLANMA KAMPANYASINA KATILIP DESTEK VERELİM...

Şbt

2.DÖNEMİN 1. DENEME SINAVINI TÜM OKUL ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMI İLE 26 ŞUBAT 2024 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK.

Şbt

6 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE  ÜLKEMİZDE MEYDANA GELEN BÜYÜK DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞUNDA BULUNDUK

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEMİNİ KARNE TÖRENİ İLE TAMAMLADIK.TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenler için gönderilen önlükler,öğretmenlerimize dağıltıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının 1 dönem sonu faaliyet talepleri doğrultusunda okulumuzda 8. sınıflar arasıbilgi yarışması düzenlenmiştir.  Faaliyeti gerçekleştiren öğretmenlerimize faaliyetimize katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

8/B  sınıfı 1. olmuştur. Tebrik ederiz.

Halit Kalagası

Feyza Türkan

Ahmet Furkan

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı dönem sonu faaliyet haftası gereği okulumuzda futbol turnuvası düzenlenmiştir. Tüm sınıflarımız yapılan fikstür çerçevesinde hafta boyu maçlarını okul bahçesinde yapacaklardır.

Güzel bir karne heyecanı yaşıyoruz.