UŞAK / MERKEZ - Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulu

Ekm

8-23 EKİM CODEWEEK(KOD HAFTASI)  KAPSAMINDA OKULUMUZDA BİR ÇOK ETKİNLİK DÜZENLEDİK. HAZIRLADIĞIMIZ PANO İLE  5. SINIFLARIMIZA KODLAMA UYGULAMALARINI VE SİTELERİNİ TANITTIK. SRACHT İLE ÖDÜL ALAN OYUNUMUZU OYNATTIK. MATEMATİK ÖĞRETMENLERİMİZE MATEMATİK.EBA.GOV.TR ADRESİNİ TANITTIK, BU SİTENİN KULLANIMINI SAĞLADIK. 7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE STRACHT İLE MATEMATİK KODLUYORUZ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK.

Ekm

13.10.2022 TARİHİNDE SAAT 11:00'DA OKULUMUZDA TÜM TÜRKİYE İLE EŞ ZAMANLI SİVİL SAVUNMA VE DEPREM TATBİKATI YAPILDI. OKUL MÜDÜRÜMÜZ TOPLANMA ALANINDA TOPLANAN ÖĞRENCİLERİMİZE SİVİL SAVUNMA VE DEPREM HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Ekm

Uşak üniversitesi İslami ilimler fakültesi öğretmenlik staj uygulaması için üniversite öğrencileri ve prof.Dr. HABİL ŞENTÜRK ve Uşak imam-hatipliler vakfı yöneticisi sayın HAKKI KAYGISIZ Bey okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmen olmaya hazır adaylarımızla heyecanlarını paylaştık. Kıymetli öğretmen adaylarına hayat boyu başarılar diliyorum...

Ekm

8-23 EKİM 2022 TARİHLERİ ARASINDAKİ KODLAMA HAFTASI DOLAYISIYLA PANO HAZIRLADIK. 2 HAFTA BOYUNCA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ KODLAMA VE  BU YIL Kİ ANA TEMA OLAN MATEMATİK İLE İLGİLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ.

Ekm

UŞAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE NARKO ANNE EĞİTİMİ DÜZENLENDİ. EMNİYET GÖREVLİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI'NI OKULUMUZDA DÜZENLEDĞİMİZ ETKİNLİK İLE KUTLADIK. ETKİNLİKTE PEYGAMBERİMİZ İLE İLGİLİ YAZILAR OKUNDU, İLAHİLER SÖYLENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZE GÜL SUYU VE LOKUM İKRAM EDİLDİ. PROGRAMI DÜZENLEYEN DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİMİZE VE GÖREV ALAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

ANASINIFLARIMIZIN YENİ ÖĞRETİM YILINDAKİ ÇALIŞMALARIDIR.

Eyl

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLAMALARI DOLAYSIYLA OKULUMUZ DİN KÜLTÜRÜ VE AHK. BİL. ZÜMRESİ TARAFINDAN PANO HAZIRLANDI VE DERSLERDE ÖĞRENCİLERE BİLGİ VERİLDİ.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEMİNE OKULUMZDA DÜZENLEDİĞİMİZ TÖREN İLE BAŞLADIK. DAHA SONRA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE M.E.B LIĞI TARAFINDAN GÖNDERİLEN DERS KİTAPLARINI VE YARDIMCI KAYNAKLARI DAĞITTIK.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayfer Özel, 8/B öğrencileriyle birlikte yeni bir eTwinning projesi yürütmeye başladı. "Digital Kindness: Netiquette (Dijital Nezaket: Netiket) isimli projemizde şu anda 1 İtalyan 6 Türk olmak üzere 7 ortak okul vardır. Yaşadığımız Covid-19 salgını sonucunda gelişen pandemi sürecinde öğrencilerimiz uzaktan eğitim ile birlikte internet ortamında çokça bulunmak zorunda kaldılar. Dolayısıyla hayatımızın bir parçası haline gelen bu dijital dünyanın bir vatandaşı olarak dikkat etmemiz gereken kuralların öğrencilerimize yeniden hatırlatılması ihtiyacı ortaya çıktı. Öğrencilerin dijital görgü kuralları hakkında farkındalık oluşturmak,  dijital dünyada kendilerini nasıl korumaları gerektiği konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla kurulan projemizde öğrencilere medya okuryazarlığı becerisini kazandırmayı hedeflemekteyiz. Projemiz boyunca çevrimiçi platformlarda öğrencilerimizi web2.0 araçları ile bir araya getirerek yapacağımız etkinliklerle  bilinçli internet kullanma becerisini de desteklemeyi amaçlıyoruz.